Nieuw openluchtfestival 'Onder de bomen' op het Exercitieveld


Foto: Graficelly

Nieuw openluchtfestival 'Onder de bomen' op het Exercitieveld

Woerden - Er komt tóch nog een zomerfestival dit jaar op het Exercitieveld! Van 21 tot en met 29 augustus wordt het openluchtfestival 'Onder de bomen' gehouden. Er is dan van alles te doen voor jong en oud. "Eenmalig en coronaproof”, aldus initiatiefnemer Mark van Leeuwen. 

"Normaal gesproken staan we dan op het Exercitieveld tijdens de Woerdense VakantieWeek, maar die gaat vanwege corona helaas niet door." Onder de Bomen is echt een samensmelting van meerdere culturele instellingen. "Supertof dat we dit voor elkaar hebben gekregen met z’n allen. Het festival is coronaproof, er is rekening gehouden met alle richtlijnen. We hopen natuurlijk wel dat de maatregelen niet strenger worden." Op het programma staan o.a. optredens van Michael Prins, Ed Struijlaart, The Pinheads en The Veins. Maar ook een filmavond, kidsmiddagen en een seniorenmiddag.

Het programma is verspreid over negen middagen en avonden. Dan treden op het Exercitieveld bandjes op en zijn elke avond driehonderd mensen welkom. Desinfect, looproutes en 1,5 meter, met alles is rekening gehouden. Op de Facebookpagina 'Onder de bomen' zal het programma en alle informatie binnenkort verschijnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden