Al meer dan 1500 duurzame huiseigenaren laten hun woning zien op www.duurzamehuizenroute.nl. Foto: Nationale Duurzame Huizen Route
Al meer dan 1500 duurzame huiseigenaren laten hun woning zien op www.duurzamehuizenroute.nl. Foto: Nationale Duurzame Huizen Route (Foto: )

Op zoek naar het duurzaamste huis

Woerden - De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het Duurzaamste Huis van Nederland. Alle huiseigenaren die hun woning hebben verduurzaamd, kunnen deze aanmelden op de website en meedoen met de verkiezing. Ook in Woerden en Harmelen hebben zich al huiseigenaren gemeld.

Huiseigenaren kunnen zich tot 8 september aanmelden voor de verkiezing via duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Staat uw woning nog niet op de website? Meld dan eerst uw woning aan als voorbeeld. Een deskundige jury neemt de inschrijvingen vervolgens door en kiest per categorie een winnaar. De categorieën zijn bepaald op basis van bouwjaar en woonoppervlakte. De jurywinnaars worden bekend gemaakt op het feestelijke (online) verkiezingsevent op 20 november.

Gemeente Woerden ondersteunt de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform waar huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam bouwen en wonen delen. Zo zijn hun woningen een bron van inspiratie en informatie voor mensen die aan de slag willen met hun huis.

Meer info, aanmelden en de deelnemende huizen in onze regio: www.duurzamehuizenroute.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden