Logo woerdensecourant.nl


Martin Damen
Martin Damen
De Woerdensche Column

De Woerdensche Column: Let's make Woerden biggg again!

  Column

En nu is deze coalitie in Woerden ineens van God los... Bizar. 4 wethouders weg uit 1 coalitie. We hebben hier een Nederlands record te pakken mensen! Maar geen enkele coalitiepartij wil opgeven (behalve SGP/ CU), want het partijprogramma is belangrijk en we kunnen als partij nog zoveel realiseren... Nou laat ik u uit de droom helpen: uw geloofwaardigheid bent u zeker al kwijt.

Ik geloof er dan ook in dat de partij die de stekker er echt uit zou trekken de winnaar wordt, omdat ze hun verantwoordelijk nemen. Veel bewoners uit Woerden zien momenteel dat onze gemeenteraad het gevoel heeft dat ze de Tweede Kamer zijn i.p.v. de gemeenteraad van Woerden.

Men is hier bezig met spelletjes, een soort levend ganzenbord. Maar vooral Mens Erger Je Niet en Monopolie. Daarmee doel ik op de westelijke randweg, de besluitvorming en de extra kosten van 2 miljoen. Wie is het? Het spel van hoe heet de wethouder en wat is zijn takenpakket...

In de gemeenteraad van Woerden wordt er teveel geschaakt en sommige denken dat ze aan het dammen zijn, ze hebben het gevoel dat ze een dubbele dam hebben gehaald en een vrijbrief hebben in hun doen en laten... Uhm, schoenmaker en iets met leest... Verders is galgje een spelletje wat teveel gespeeld wordt, dit overigens vaak bij mannelijke wethouders. Maar soms lijkt de complete gemeenteraad met zeeslag bezig te zijn. Alleen niemand ziet het en heeft in de gaten dat ze al hun eigen schepen laten zinken! Coalitie en oppositie. Men stelt letterlijk expres de verkeerde vragen om iemand anders te laten bungelen. Het punt is niemand neemt hier zijn verantwoordelijkheid en zegt: wij gaan het nu het komende jaar hier in Woerden doen!

Wij gaan Woerden weer groot maken. Wij zorgen dat Woerden terug gaat naar de inwoners.. Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Wij gaan bouwen aan die samenleving zonder addertje onder het gras dat het partijprogramma boven de coalitie stelt. Wij zorgen dat Woerden weer 1 wordt! Let's make Woerden big again mensen! O ja en kopen op zondag in Woerden was nog nooit zo leuk! Niet omdat ik wat nodig had, maar gewoon omdat het kon! Eerst naar de Gamma, toen de Praxis en gewoon bloemen gekocht bij de Bosrand. Let's make Woerden big again mensen! Let's make Woerden big again!

Martin Damen

Reageer op dit nieuws 4
Meer berichten