• Burgemeester Victor Molkenboer opent het sportmedisch centrum Happy Fit 4U aan de Botnische Golf.
• Burgemeester Victor Molkenboer opent het sportmedisch centrum Happy Fit 4U aan de Botnische Golf. Foto: Paul van den Dungen
zakelijk

Happy Fit 4U: het podium voor kinderen die anders zijn

Nieuws 660 keer gelezen

WOERDEN • Burgemeester Victor Molkenboer opende zondagmiddag aan de Botnische Golf 5b in Woerden het langverwachte sportmedisch centrum Happy Fit 4U. Een kleurrijk en energiek evenement markeerde deze bijzondere gelegenheid, met een indrukwekkend Chinees ritueel opgevoerd door South Shaolin Fist uit Waddinxveen.

Happy Fit 4U is een uniek sportmedisch centrum, opgericht door Paula Klaassen en Wendy Rodenburg, dat zich richt op kinderen vanaf 6 jaar. Het centrum biedt persoonlijke trainingen onder begeleiding van professionele trainers. Als erkende zorgaanbieders zijn Paula en Wendy in het bezit van een AGB-zorgcode (Algemeen Gegevensbeheer Zorgverleners).

Pesten
De trainingen bij Happy Fit 4U zijn voornamelijk gericht op kinderen die in het dagelijks leven moeite hebben om mee te komen, die niet kunnen of willen deelnemen aan teamsporten vanwege hun unieke omstandigheden, en die daardoor zowel lichamelijke als geestelijke hindernissen ervaren, zoals pesten en het gevoel van niet geaccepteerd te worden. Bij Happy Fit 4U vinden deze kinderen een podium waar ze zichzelf kunnen zijn en waar iedereen wordt gewaardeerd.

Paula benadrukt: “Bij ons telt iedereen. We bieden deze kinderen een veilige omgeving waarin ze kunnen groeien en bloeien.” Wendy voegt hieraan toe: “We zien werkelijk wezenlijke veranderingen bij de kinderen die bij ons komen. Ze worden vrijer, opener en vooral blij.”

Voor meer informatie over Happy Fit 4U en om je aan te melden voor trainingen, kan contact worden opgenomen met: info@happyfit4u.nl 

www.happyfit4u.nl

Binnenkort meer over Happy Fit 4U in de speciale zorgbijlage van Het Kontakt-Woerdense Courant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Locoburgemeester Woerden bezoekt diamanten echtpaar Nieuws 28 sep., 12:44
Afbeelding
Tiende editie Woerdens Bockbier Festival Nieuws 27 sep., 17:05
Afbeelding
Provincie Utrecht vraagt weer aandacht voor lange remweg trams: meer dan 40 meter! Nieuws 27 sep., 16:25
Afbeelding
Column Mirte Damen: Nacht van Woerden Nieuws 27 sep., 14:48
Afbeelding
'Laat natuur op Woerdense bastions met rust' Nieuws 27 sep., 14:47
Afbeelding
Bankje voor 'wandelstad' Woerden Nieuws 27 sep., 14:46
Afbeelding
Meer fietsen gestolen in Harmelen 112 27 sep., 14:43
Afbeelding
Feestelijke finale Robs Kaastour op Kerkplein Woerden Nieuws 27 sep., 14:42