• Rob van Hoogdalem uit Zegveld vertrok begin mei met trekker en huifkar vanaf het Kerkplein voor een tocht door Nederland, om kazen te verkopen voor de centra voor leven met en na kanker.
• Rob van Hoogdalem uit Zegveld vertrok begin mei met trekker en huifkar vanaf het Kerkplein voor een tocht door Nederland, om kazen te verkopen voor de centra voor leven met en na kanker. Foto: Paul van den Dungen

Feestelijke finale Robs Kaastour op Kerkplein Woerden

Nieuws 2.293 keer gelezen

WOERDEN • Rob van Hoogdalem komt op zaterdag 30 september terug naar Woerden na zijn vijf maanden lange tour door Nederland. 

Om 11.00 uur start het feestelijke programma op het Kerkplein als Rob komt aanrijden op zijn antieke tractor met daarachter zijn wagen. Hierin heeft de Zegvelder de afgelopen vijf maanden gebivakkeerd. Voor de feestelijke noten lopen muzikanten van Excelsior Woerden voorop.

Veiling
Er zijn wat korte toespraakjes, het Samen sterk koor van het Samen sterk huis zingt aan aantal liedjes en er is een veiling onder leiding van André van der Heijden van Purple Haze. Onder de hamer komen diverse kunstwerken van kunstenaars uit het hele land die dit spontaan aan Rob hebben geschonken. Als klapstuk van de veiling komt de kar van Rob onder de hamer. Na de veiling wordt de opbrengst bekend gemaakt van zowel de kaasverkoop als van de veiling.

Rob is vijf maanden op pad geweest en heeft onderweg bijzonder veel gezien en meegemaakt, verhalen aangehoord, mensen met elkaar in contact gebracht, het werk van de ‘Centra voor leven met en na kanker’ onder de aandacht gebracht en kazen verkocht voor het Samen sterk huis Woerden en andere centra in het land die hem actief steunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Zilveren steekspeld voor Woerdenaar Chris Schalkwijk Nieuws 30 nov., 13:51
Afbeelding
Column Junior Brandenburg: Jiwa Nieuws 29 nov., 16:07
Afbeelding
Eerste roman van Marleen Mentink uit Woerden: 'Verborgen verdriet' Nieuws 29 nov., 16:05
Afbeelding
Nieuwbouw Huize Gaza in Harmelen wil maar niet vlotten Nieuws 29 nov., 16:02
Afbeelding
Bouwplan voor uitvaartcentrum valt slecht bij omwonenden Nieuws 29 nov., 15:55
Afbeelding
Top 2000 Quiz in Woerden Nieuws 29 nov., 15:54
Afbeelding
Explosie vernielt voorgevel van beautysalon in centrum Woerden Nieuws 29 nov., 08:40
Afbeelding
IJsbaan Woerden gaat zaterdag open Nieuws 28 nov., 08:50