Afbeelding
Foto: stockfoto
ingezonden mededeling

Singlereizen zijn actieve vakanties in groepen

Nieuws 454 keer gelezen

Ben je single en lijkt het je leuk om met een groep op vakantie te gaan? Dan zijn er genoeg singlereizen waaruit je kunt kiezen. 

Je hoeft zo niet alleen op reis te gaan, maar kunt aansluiten bij een groep gelijkgestemden. Dit type reis is immers uiterst populair, doordat je zo nieuwe mensen leert kennen en samen op avontuur gaat. Sommige activiteiten zijn namelijk leuker om met meerdere mensen samen te doen. Als single sluit je zo aan bij een groter gezelschap, waaruit waardevolle vriendschappen kunnen voortvloeien. Samen bezoeken bezichtig je verschillende landen in Europa of daarbuiten, waarbij je specifieke bijzonderheden van uiteenlopende culturen kunt opsnuiven. Bezoek de mooiste plekken van de wereld zonder je zorgen te maken over hoe je dit moet doen. Alles wordt voor je geregeld en je zult niet kwetsbaar alleen bepaalde bezienswaardigheden kunnen bezoeken. Je vertoeft binnen een leuk en gezellig gezelschap met nieuwe mensen. Een unieke kans die veel oplevert.

Singles reizen met groep
Singlevakanties bij noSun kunnen worden aangevraagd wanneer je single bent. Er is echter niet alleen ruimte voor singles. Ook als je een partner hebt of samen met een vriend of vriendin wilt deelnemen, dan kun je je eveneens opgeven. Deze singlereizen zijn immers geen datingorganisatie, echter kunnen er wel leuke relaties uit voortkomen. Als je volop van gezelligheid, reizen en vrijheid wilt genieten, dan is een singlereis zeker een aanrader. Deze reizen worden niet enkel voor alleenstaanden georganiseerd, maar biedt ruimte aan ieder individu om deel te nemen aan een georganiseerde reis door verschillende landen. Je hoeft zo niet alleen, maar profiteert van het gezelschap van meerdere mensen die allemaal dezelfde vakantie ervaren. Gedeelde herinneringen scheppen een band en je kunt hier nog jarenlang op terugkomen.

Georganiseerde reizen
Wanneer je het leuk vindt om in een groter gezelschap te reizen, dan kun je je aanmelden voor singlereizen. De vakantie hoef je dan niet zelf te plannen, aangezien dit voor jou wordt georganiseerd. Dit scheelt veel zorgen, terwijl je wel langs alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden wordt geleid. Samen met andere geïnteresseerden beleef je een waanzinnige vakantie en hoef je je enkel maar aan te melden. De betalingen, het vervoer en overige zaken worden voor jou geregeld, waarna je enkel je tas maar hoeft in te pakken en te verzamelen op het vliegveld. Veel zorgen worden zo voor je weggenomen, zodat je volop kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarnaast profiteer je van een gezellig samenzijn met een gelijkgestemd gezelschap en beleven jullie deze ervaring samen. Een waardevolle band kan zo onderling worden opgebouwd, waaruit vriendschappen en soms inderdaad een relatie kan opbloeien. Dit is echter niet de insteek, maar een potentiële bonus.

Activiteiten op vakantie
In een groter gezelschap is vaak meer mogelijk. Singelreizen bieden actieve vakanties, waarbij veel ondernomen wordt. Tal van bezienswaardigheden zullen op de route worden bezichtigd en leuke activiteiten worden gedaan, die de vakantie tot één groot feest maken. Je zult thuiskomen met een map vol actiefoto’s van jouw unieke vakantie-ervaring. Een leuke herinnering om nog vaak naar terug te kijken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het COA en de gemeente gaan onderzoeken of het oude kantoor van Campina dienst kan doen als asielzoekerscentrum.
Raad Woerden stemt in met onderzoek naar mogelijkheden asielzoekerscentrum Nieuws 14 uur geleden
• Bij ijssalon Luciano trakteerde een chansonnier voorbijgangers op Franse liedjes.
Woerdense binnenstad in Franse sferen Nieuws 17 apr, 16:26
• Het werk Femme Tunisienne van Louis Favre uit 1929.
Werk van Franse kunstschilder Louis Favre in Stadsmuseum Woerden Nieuws 17 apr, 14:50
• Het voormalige kantoorgebouw van Campina aan de Bleek in Woerden.
Vraag om noodopvang in Woerden; college 'overvallen' door verzoek COA Nieuws 17 apr, 14:31
• Cees en Abram Meijers bekijken de houten modellen van de huidige en vorige kerk.
'Kamerik veel ouder dan we eerder dachten' Nieuws 17 apr, 14:28
• Startpunt van de Drakenbootrace is de Parijse brug.
Drakenbootrace: roeien op de Woerdense Singel Nieuws 17 apr, 14:21
• Het team die de kledingbeurs mogelijk maakte, met rechts op de foto Janneke van Vliet.
Kledingbeurs in Woerdense Johan Frisoschool voor dames met een kleine beurs Nieuws 17 apr, 14:16
• Spelen in een hooiberg tijdens De Boer Op'.
Mooie weer zorgt voor veel bezoekers 'De Boer Op' Nieuws 15 apr, 16:05