<p>Leerlingen wassen zoveel mogelijk auto’s en fietsen en halen hiermee geld op dat wordt besteed aan speelattributen.</p>

Leerlingen wassen zoveel mogelijk auto’s en fietsen en halen hiermee geld op dat wordt besteed aan speelattributen.

(Foto: Aangeleverd)

Auto’s wassen voor nieuw schoolplein

  Nieuwsflits

Een groep ouders van de Wilhelminaschool houdt vrijdag 9 juli van 15.00 tot 18.00 uur in Woerden een carwash op De Veste in Woerden om geld in te zamelen voor het schoolplein van het nieuwe schoolgebouw. Leerlingen wassen zoveel mogelijk auto’s en fietsen en halen hiermee geld op dat wordt besteed aan speelattributen. De carwash is voor iedereen toegankelijk die graag een bijdrage levert. 

Van de redactie

Woerden- De Wilhelminaschool in Woerden verhuist na de herfstvakantie naar een tijdelijke locatie, omdat het huidige schoolgebouw aan de Oostsingel volledig wordt gesloopt en er een nieuw schoolgebouw gaat komen. Om het nieuwe schoolplein straks te voorzien van leuke speelattributen voor de leerlingen van de school, is er een projectgroep bestaande uit ouders opgericht. Lisette Gouderjaan, lid projectgroep: “Samen met de leerkrachten en leerlingen hebben we een plan gemaakt van hoe het schoolterrein er straks uit moet zien. Speeltoestellen horen daar uiteraard bij. Om dit financieel mogelijk te maken, houden we onder meer deze carwash. We hopen natuurlijk dat veel mensen langskomen om hun auto of fiets te laten wassen door de leerlingen!” Naast de carwash zijn er het afgelopen schooljaar ook al lege flessen ingezameld door de leerlingen en zijn er speciale door de leerlingen ontworpen kerstkaarten verkocht. Leerling Puck Heesters (groep 4): “Ik vind het heel leuk dat we zelf mee mogen denken en helpen om het nieuwe schoolplein leuk te maken. Naar de carwash kijk ik helemaal uit, want dan mogen we lekker met water spelen én halen we geld op voor het nieuwe schoolplein!” 

Iedereen is welkom op De Veste op vrijdag 9 juli a.s. van 15:00 tot 18:00 uur. Autowassen kost €5,- en fietswassen kost €2,-. Er kan contant of met een QR-code betaald worden. AUTOINDUS uit Woerden sponsort alle materialen om de auto’s en fietsen te wassen.

https://www.wilhelminawoerden.nl/

Over de school

De Wilhelminaschool is naar eigen zeggen een moderne christelijke school waar het plezierig leren en werken is. “Kinderen voelen zich bij ons veilig en komen tot optimale prestaties in een gezellige en gestructureerde omgeving. Door onze kleinschaligheid garanderen wij aandacht voor ieder kind. Naast onderwijs op niveau hebben wij een uitstekend stuk leerlingenzorg voor zowel kinderen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken als voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben”, aldus de school.

“Naar de carwash kijk ik helemaal uit”

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden