<p>Zaterdag er allemaal oude trekkers te zien.</p>

Zaterdag er allemaal oude trekkers te zien.

(Foto: archief Jan van Es)

Oldtimer trekkers maken toertocht door regio

  Nieuwsflits

Meer dan 130 trekkers ouder dan 40 jaar verwachtte de plaatselijke Dorpsvereniging afgelopen zaterdag in Polsbroek. De oldtimers en hun chauffeurs maakten zich op voor een mooie rondrit door de polders van het Land van Herman de Man, dit keer de Lopiker- en Krimpenerwaard. 

Regio- De start was rond 10.00 uur en de optocht reed via Polsbroek Dorp richting Vlist, Haastrecht, Driebruggen en Waarder naar Papekop. In Papekop werd de verzorgde lunch genuttigd. Even na 13.00 uur stapten de dames en heren chauffeurs weer op het stalen ros om de route te vervolgen via Ouderwater naar Linschoten om via Cattenbroek, Snelrewaard en Damweg rond half 4 weer terug te zijn in Polsbroek. De hele route was in totaal ongeveer 62 kilometer lang.

Blij

Dorpsvereniging Polsbroek was blij de tocht weer te kunnen houden na de afgelasting vorig jaar. Ook de rijders hadden er duidelijk zin in: nog niet eerder waren er zoveel aanmeldingen. 

Onderdeel

De toertocht is onderdeel van de ruim 150 activiteiten in de Herman de Manmaand, die van 8 juli t/m 8 augustus plaatsheeft.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden