Dansfilm "Freedom"in de bioscoop Annex van Woerden
Dansfilm "Freedom"in de bioscoop Annex van Woerden (Foto: Bianca Mourits)

Danscentrum Delicious met “Dansfilm” te zien

  Nieuwsflits

Ook dit jaar was er geen modelijkheid voor een theatershow in het Fulcotheater in IJsselstein. Daarom heeft danscentrum Delicious uit Woerden het dit jaar anders aangepakt. Met alle dansers en dansgroepen is er buiten op verschillende plekken gefilmd en deze filmpjes zijn gemonteerd naar een echte bioscoopfilm met een rode draad.

Woerden/IJsselstein- De film heet “Freedom”, ook wel “Vrijheid”. Het gaat over twee jongens die vastzitten in huis vanwege corona door middel van dans meer vrijheid op gaan zoeken. Aan het eind van de film krijgen ze zelfs de boa aan het dansen. Afgelopen zaterdag was de eerste mogelijkheid om de film te zien en zaten bijna alle vier de zalen van ANNEX in Woerden vol.

Zaterdag 24 juli draait de film nogmaals om 12:30 en 12:45 en er zal in september ook nog een zaterdag bij komen.

Delicious is erg trots op de film, maar hoopt volgend jaar toch weer in het theater te staan. Het danscentrum heeft een aanbod in verschillende dansstijlen: van hip hop tot modern, van breakdance tot house en van kids dance tot klassiek ballet. Alle soorten dansstijlen komen aan bod in het rooster. Dansers krijgen dus een grote danseducatie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden