<p>Pas op het veld ontdekten de teams tegen wie ze moesten spelen.&nbsp;</p>

Pas op het veld ontdekten de teams tegen wie ze moesten spelen. 

(Foto: Aangeleverd V V De Rijnstreek )

Succesvol Rijnstreek Jeu de Boules toernooi 2021

  •   keer gelezen   Sport

NIEUWERBRUG • Ze hebben er maar liefst twee jaar op moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Op zaterdag 21 augustus konden de Boulers eindelijk weer los op een groots toernooi. 


Gooiden de maatregelen rondom corona de editie van juni nog in het water; de organisatie, aangevoerd door Bert Visser, hield moed en verplaatste het toernooi naar 21 augustus. Je mocht alleen binnen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test. Gelukkig hadden alle 56 teams dit prima op orde. 

Rond de klok van 11.00 werd er elk uur een ronde gespeeld. Via een geheimzinnig schema kwam je er bij je speelveld pas achter tegen wie je speelde.Voordat de prijsuitreiking plaatsvond was er genoeg tijd voor gezelligheid. In de podiumvrachtwagen kwamen de jongens van Helemaal Top 2 sessies zingen, waardoor het feest dus echt losbarstte. En om de spanning echt tot een hoogtepunt te laten komen was er ook een fantastische loterij met als hoofdprijs een gasbarbecue. De winnaars van het 2e VV De Rijnstreek Jeu de Boules toernooi zijn Cordi en Dani Blonk. 

Na veel hoofdbrekens kon de top 3 naar het podium geroepen worden. Er wordt altijd begonnen met de aanmoedigingsprijs en deze was voor Johan en Wencke.

De top 3 werd gevormd door Ajdin en Senada(nr3), Richard Vergeer en Arnold de Raaf (nr. 2). En de absolute winnaars van het 2e VV De Rijnstreek Jeu de Boules toernooi zijn Cordi en Dani Blonk (zie foto).

Organisatieleider zwaait af. Bert Visser geeft vanaf volgend seizoen het stokje over aan zijn dochter Samantha Vergeer. Bert wordt daarop zelf rechterhand en blijft verbonden bij het De Rijnstreek Jeu de Boules toernooi.

Robbert Roos
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten