<p>&bull; Siveo verloor zaterdag met 0-3 van Nicolaas Boys.&nbsp;&nbsp;</p>

• Siveo verloor zaterdag met 0-3 van Nicolaas Boys.  

(Foto: Anno Visser )

Siveo onderuit tegen Nicolaas Boys

  •   keer gelezen   Sport

ZEGVELD • Siveo verloor zaterdag met 0-3 van Nicolaas Boys. Op de Beemd kwam de ploeg uit Zegveld er niet aan te pas en moest het de eerste nederlaag van het seizoen incasseren. 


De Nieuwveners namen in het duel vrijwel direct het initiatief. Al in de tweede minuut raakten zij de staander boven goalie Erik Streng. De openingsgoal van het uiterst gedreven gestarte Nicolaas Boys kon niet lang uitblijven en die kwam er ook in de 16e minuut. Een corner werd bij de eerste paal ingekopt. Streng pareerde nog wel, maar volgens de - goed opgestelde - referee was dat achter de lijn: 0-1. 

Scrimmage
Pas na het eerste kwart kwam Siveo meer in de wedstrijd. En net voor de thee creëerde het ook wat mogelijkheden, onder andere vanuit een heuse scrimmage voor het Nieuwveense doel. Maar juist in die fase sloeg Nicolaas Boys met een uitgespeelde counter toe: 0-2.

Na de pauze slaagde Siveo er niet echt in om nog in de wedstrijd te komen. Mogelijk liet het ontbreken van pakweg een vijftal basisspelers zich teveel gelden. De definitieve beslissing viel al in de 55e minuut toen Nicolaas Boys met een perfect uitgespeelde aanval op 0-3 wist te komen. Een Nieuwveense zege waar niets op viel af te dingen.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten