• Jeffrey Vlug in het shirt van Fortuna Sittard.
• Jeffrey Vlug in het shirt van Fortuna Sittard. (Foto: aangeleverd)

Jeffrey Vlug aan de slag bij Sportlust ‘46

  •   keer gelezen   Sport

WOERDEN • Jeffrey Vlug is het komende seizoen assistent-trainer bij Sportlust ’46. De oud-profvoetballer zal Jochem Twisker gaan assisteren. Twisker volgt de in de zomer naar Spakenburg vertrekkende Patrick Loenen op. 


Vlug begon met voetballen bij VEP en via ARC belandde hij in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag. In totaal speelde hij 230 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij kwam onder meer uit voor Sparta, RBC, Go Ahead Eagles, FC Den Bosch, Eindhoven en Fortuna Sittard. Twee jaar geleden leek hij zijn loopbaan af te sluiten bij het Utrechtse Hercules. Maar dit seizoen keerde hij verassend terug op het veld bij SC Woerden. Volgend seizoen wordt hij dus herenigd met Jochem Twisker (bij USV Hercules was Vlug aanvoerder onder Twisker, red.).

Trots
“Ik ben heel trots en blij dat ik de overstap maak naar Sportlust ‘46, daarnaast heb ik veel vertrouwen in de samenwerking met Jochem en de rest van de staf. Een hele mooie kans en uitdaging om voor zo’n mooie club op een hoog niveau aan de slag te mogen voor mijn eerste trainersklus”, aldus Vlug. De Woerdenaar, die recent zijn UEFA C diploma behaalde en momenteel de opleiding UEFA B volgt, zal ook een jeugdteam bij de roodhemden gaan trainen.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten