Foto: aangeleverd

Siveo doet goede zaken met ruime zege op Alphense Boys

  •   keer gelezen   Sport

ZEGVELD • Siveo boekte zaterdag een eenvoudige 0-5 zege op laagvlieger Alphense Boys.


De ploeg van coach Koos van Zoest domineerde vanaf het eerste fluitsignaal. Alphense Boys werd continue onder druk gezet. Hoewel Siveo wel kansen creëerde lukte het echter niet om snel de openingsgoal te forceren. Eerst was het Luuk Blonk die zich handig vrijspeelde maar net naast mikte. Even later stuitte Gerwin Verlaan twee keer op de goalie. 

Pas in de veertigste minuut was het wel raak, maar meteen met een fraaie goal. Het was Sven van der Plank die van grote afstand genadeloos uithaalde op aangeven van Ricardo Würsten (0-1). De ban was gebroken en Würsten zorgde nog voor de thee voor een beslissende 0-3. Eerst scoorde hij uit een scrimmage en nog geen minuut later kopte hij een corner van Luuk Bregman binnen.

Na de pauze volgde een matige vertoning. De ingevallen Lucas Vermeij bracht nog wel de 0-4 op het scorebord na voorbereidend werk van Luuk Blonk. Vervolgens bleef de stand steken na de 0-5 van Gerwin Verlaan op een fraaie steekpass van aanvoerder Sjoerd Blonk. Siveo bereikt hiermee weer de gedeelde vierde plaats, vlak achter SCH’44 dat het dinsdagavond ontmoet in Harmelen.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten