Foto: aangeleverd

Nipte overwinning Siveo op Kamerik

  •   keer gelezen   Sport

ZEGVELD • Siveo won zaterdag nipt van laagvlieger Kamerik. Het was topscorer Gerwin Verlaan die de geel-blauwen een driepunter bezorgde: 2-1.


Siveo leek de klus snel te willen klaren. Luuk Blonk schoot binnen de minuut op de deklat. Vervolgens bleek al snel dat de geel-blauwen bepaald niet hun dag hadden. Het moest komen van individuele oplevingen, bijvoorbeeld van Luuk Blonk die over schoot en Luuk Bregman die zijn pegel gekeerd zag door de goalie. Net voor de thee was de eerste mogelijkheid van Kamerik wel raak. De defensie van Siveo aarzelde met ingrijpen en Kamerik sloeg vanuit de counter toe (0-1).

Energieker
Coach Koos van Zoest liet zich tijdens de thee duidelijk gelden. En zowaar was er na de pauze eindelijk een wat energieker Siveo, met ook meteen kansen. De ingevallen Ricardo Wursten kopte nog over maar Gerwin Verlaan tikte binnen het kwartier gretig een pass van Luuk Bregman binnen (1-1). De goalgetter van Siveo zorgde er uiteindelijk ook voor dat zijn team nog een driepunter binnensleepte (2-1).

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten