Reflex speelt spannende wedstrijd tegen nummer twee

  Sport

Deze week zou van grote doorslag zijn. Als Reflex tegen de nummer twee in de korfbalcompetitie zou winnen, dan stonden de Woerdenaren nog steviger om het mogelijke kampioenschap veilig te stellen.

Het zou een spannende wedstrijd worden. De nummer twee in de korfbalcompetitie, Kios uit Nieuw-Vennep, kwam naar het pittoreske Woerden. Zou het de beloofde strijd worden? De druk lag hoog bij beide partijen. Kios wil uiteraard er alles aan doen om alsnog de kampioenstitel te behalen. Reflex moet haar huidige positie verdedigen onder luid gejuich van het toegestroomde publiek. De spanning was om te snijden. De Woerdenaren mochten de bal uitnemen bij het eerste fluitsignaal. Het eerste balcontact werd gelijk omgezet in harde punten. Binnen 10 seconden was het al 1-0 in het voordeel van Reflex en moesten de Vennepers laten zien wat zij waard waren.

Beide teams bleven vechten voor wat zij waard waren. Niet iedereen kwam hier altijd zonder kleerscheuren vanaf, maar het mogelijke kampioenschap moest veilig gesteld worden. Dus enkele spelers speelde de wedstrijd verder op karakter met lichte blessures onder de leden. Gelukkig weerlied dit beide teams niet om regelmatig de korf te vinden. Met een stand van 8-4 klonk het rustsignaal.

Na de rust moest de wedstrijd daadwerkelijk bepaald gaan worden. Welk team is het sterkst in deze competitie? Gaat de winst naar Woerden of Nieuw-Vennep? Waar het leek alsof de spelers van Reflex vleugels kregen, wilde het bij Kios niet echt vlotten. Toch konden wisten zij op een bepaald moment in de wedstrijd weer flink terug te komen. Vooral via afstandschoten werd de korf regelmatig gevonden. Uiteindelijk was dit niet voldoende om Reflex te stoppen en klonk bij 16-9 in het voordeel van de Woerdenaren het eindsignaal.

Aankomende zaterdag, 4 februari, reizen de Woerdenaren af naar Almere. Daar nemen zij het op tegen EKVA. De wedstrijd start om 17.45u in de sporthal in het Fanny Blankers Koenpark.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden