Waterpoloheren ook succesvol in bekercompetitie

  Sport

Nadat de eerste competitiehelft van de reguliere competitie als koploper werd afgesloten, waren de heren waterpoloërs van ZPC Woerden afgelopen zaterdag ook succesvol in de bekercompetitie.

Woerden / Purmerend - Met de periodestanden 3-1, 1-1, 3-0 en 2-2 werd zv Purmerend in de tweede ronde met 9-4 verslagen waardoor de plaatsing voor de kwartfinales een feit werd. Op 9 mei 2020 komt het tweede team van het Amsterdamse De Dolfijn naar Woerden.

Verdienstelijk

Het team dat te water ging afgelopen zaterdag bestond uit spelers van heren 1, 2 en 4 (jeugd). En dat is toch even wennen. De positie op doel werd verdienstelijk ingevuld door Bjorn Ruiter zodat de vaste keeper Remco Veldwijk eens als veldspeler deel kon nemen. Daarnaast nog een speler van heren 4 en drie spelers uit heren 2. Voor Ties Koster was deze wedstrijd door studieverplichtingen voorlopig zijn laatste voor ZPC Woerden. Hij nam het laatste doelpunt van de wedstrijd uit een strafworp voor zijn rekening.

Doelpuntenmakers

Overige doelpuntenmakers waren: Ber van de Wijden 3, Sander Palm 2, Vincent van Eenige, Stefan Bosch en Remco Veldwijk.

Competitiestart

De herenselectie wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020 toe en hoopt in het weekend van 11 januari als de competitie weer verder gaat, u om 19:20 uur in Het Batensteinbad te verwelkomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden