Reiki in Inloophuis

woerden • Op donderdagochtend 2 september geeft Ingrid van Alst vanaf 10.00 uur aan diverse mensen die met kanker te maken hebben een reikibehandeling bij Inloophuis Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12. Een Reikibehandeling wordt vaak als zeer ontspannend en helend ervaren.

Reiki is een manier van genezing die werkt met aanraking. Ingrid legt de handen enkele minuten zacht op verschillende plaatsen van het lichaam waardoor natuurlijke energie gaat stromen. “Door de energie die gaat stromen, kun je daarbij diverse ervaringen hebben zoals warmte, tinteling, ontspanning en verlichting of verdwijning van pijn.”

Na een burn-out ontdekte Ingrid van Alst dat ze door Reiki niet meer zo moe en lusteloos was. "Ik merkte dat Reiki ook hielp bij andere kwalen zoals stress, pijn of bijwerkingen van medicatie. Het zorgt ook voor een ontspannen weldadig gevoel.” Aanmelden kan via 06-14004496 of  info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).