Rijbewijskeuringen voor 75-jarigen

woerden • Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen bij Stichting Sinar Maluku (Jajasan) op donderdag 9 september, donderdag 7 oktober en vrijdag 5 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00. Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg: Gemakkelijk en snel via onze website: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088 2323 300.


Dansschool Promenade 

woerden • Het wordt een gezellig cursusseizoen bij Danscentrum Promenade in Woerden. Stijldansen, Rock’n Roll of Zumba dansfitness. Er kan eindelijk weer gedanst worden.  

"Alle leerlingen zijn ons trouw gebleven en de afgelopen maanden zijn er veel danslessen ingehaald.”, aldus Ronald Stodel, eigenaar van Danscentrum Promenade. Dat alles zo goed verlopen is komt door opvolging van het landelijk goedgekeurde dansprotocol. Danscentrum Promenade staat in de startblokken om nieuwe leerlingen te verwelkomen tijdens proeflessen voor volwassenen in drie dans locaties in Woerden en Montfoort. Op woensdagavond is er dansles in de "Grand Salon” van Plein 7. Op vrijdagavond en zondagochtend geeft Promenade les in het Brediushonk aan de Kievitstraat. En op maandag- en donderdag zijn we in Montfoort. ”Een uurtje in de week samen naar dansles of jezelf fit dansen met Zumba.” Nieuwe leerlingen kunnen zich nu aanmelden. Vanaf 2 september, in week 35 en 36, zijn er diverse proeflessen Stijldansen, Rock'n Roll, Zumba Gold(40+) en Zumba Fitness (20+) gepland. Tijdens een proefles kunnen beginnende leerlingen het plezier van dansen ervaren en kennis maken met het team. Info: www.dansklubpromenade.nl