Vaardigheden vergroten met een taalcursus

bodegraven/woerden • Als je een taal goed beheerst, is dat niet alleen handig voor op vakantie, maar het geeft je vanzelfsprekend ook een voorsprong op de arbeidsmarkt. Wil je jouw carrière een nieuwe impuls geven of een volgende stap zetten in je carrière? Het leren van een taal vergoot je kansen om dit ook daadwerkelijk te bereiken. Of het nu gaat om een opfriscursus, praktische conversatielessen of een taalcursus voor gevorderden, bij Volksuniversiteit Het Groene Hart kun je een taal leren op elk gewenst niveau.  

De taalcursussen van Volksuniversiteit Het Groene Hart zijn betaalbare en laagdrempelige cursussen die worden gegeven door professionele docenten. De Volksuniversiteit, met leslocaties in Bodegraven en Woerden, werkt bewust met kleine groepen. hierdoor is de interactie tussen docent en cursist optimaal. Taal is meer dan een verzameling droge regeltjes en woordjes. De docenten van Volksuniversiteit Het Groene Hart geven geanimeerde, gevarieerde lessen waar je naast de taal ook wat leert over de cultuur, het eten of bijzonderheden van het land.

Volksuniversiteit Het Groene Hart doet graag een stapje extra voor haar cursisten. Een voorbeeld hiervan is het gratis talenspreekuur. Op maandagavond 6 september vanaf 19.00 uur zitten taaldocenten klaar en geven graag advies op maat. Zo voldoen de taalcursussen aan de verwachting van de cursist en wordt een cursus gevolgd op het juiste niveau. Opgeven kan via de website voor een van de tijdsblokken. Zo worden wachttijden voorkomen en heeft de docent de tijd om van gedachten te wisselen en de wensen van de cursist te inventariseren. Aanmelden voor een cursus of voor het gratis talenspreekuur kan via www.vuhetgroenehart.nl