Carolien Muller
Carolien Muller Foto: Aangeleverd

De tafel van vrijwilliger Carolien

woerden • Maandelijks nodigt de Wereldwinkel één van haar vrijwilligers uit om een tafel met producten samen te stellen. Deze maand heeft Carolien Muller haar tafel samengesteld. Carolien alweer 4 jaar actief bij de Wereldwinkel Woerden.

Carolien woont in Woerden en heeft ooit gereageerd op een oproep van de Wereldwinkel via de vrijwilligers vacaturebank van Woerdenvoorelkaar. Na een interne training staat zij nu iedere week een dagdeel in de winkel. “Wat ik zo leuk vind van het werken in de Wereldwinkel is het contact maken met de klanten. Erachter komen waar de klant naar op zoek is." 

Op haar tafel staan prachtige grote kleurige vazen uit Indonesië en bronzen beeldjes uit Zimbabwe. De serie blauw gekleurde bronzen beelden met yoga houdingen spreken haar enorm aan. Natuurlijk een aantal theeboeketjes die zij tijdens haar winkeldiensten maakt. Carolien is ook 'oud' tante van twee kleintjes. Zij vinden het prachtig als ze tijdens het voorlezen de vingerpopjes van Sjaal met Verhaal gebruikt. Schalen uit Tunesië staan er natuurlijk ook bij, want ze zijn ze mooi afgewerkt en we verkopen er veel van. Ze is dol op tassen, hoe groter hoe beter, want dan kun je lekker veel meenemen, dus daarom zo’n prachtige leren shopper uit Nepal op de tafel. Klankschalen zijn in alle maten en geven zulke prachtige rustgevende klanken, daar kun je eindeloos naar luisteren. Meer weten over Carolien haar tafel, kijk dan op www.wereldwinkelwoerden.nl. 


De Wereldwinkel vind je in de Havenstaat op nummer 49 is alle dagen van de week geopend.