'Vlucht naar Vrijheid'

woerden • Op Podium Bredius in Woerden is zaterdag 4 (19.00 en 20.30 uur) en zondag 5 september (15.30 uur) de theatervoorstelling ‘Vlucht naar Vrijheid’ te zien. In deze voorstelling vertellen leden van theatergroep De Realiteit vijf verschillende verhalen, ervaringen, meningen over mensen op de vlucht. ‘Vlucht naar Vrijheid’ is geschreven door Miranda Rijkers naar aanleiding van haar vrijwilligerswerk in Kamp Moria in Lesbos in 2019. Inmiddels is er veel veranderd maar de strekking van de verhalen blijft hetzelfde. De voorstelling duurt niet langer dan een half uur, maar zal aanleiding zijn tot napraten. Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te verkrijgen via onderstaande website.

q  www.realiteit.nl


Workshop over sociale veiligheid

woerden • In de Huiskamer aan de Meulmansweg 27 in Woerden is woensdag 15 september om 13.30 uur een workshop over sociale veiligheid. De workshop is bedoeld voor trainers, coaches, coördinatoren en bestuurders. Deelnemers bespreken met elkaar hoe je een veilige stichting of vereniging kunt creëren. Waar loop jij tegenaan in groepen, bijvoorbeeld met ouder- of deelnemergedrag, pesten en grensoverschrijdend gedrag van vrijwilligers of deelnemers. Tijdens de workshop wordt ingegaan op groepsdynamiek en komen aspecten als veiligheid, afstand en nabijheid en commitment aan bod. Deelname is gratis. Opgeven kan via de website van Hart voor Woerden of per e-mail: info@hartvoorwoerden.nl.

www.woerdenvoorelkaar.nl


Persbericht schrijven

woerden • Naomi Wijling verzorgt op donderdag 9 september vanaf 19.30 uur een workshop persbericht schrijven in de Huiskamer aan de Meulmansweg 27 in Woerden. Deelnemers leren voor een stichting/vereniging een basistekst schrijven over een activiteit. Dit voor de plaatselijke media. Op 30 september is er een tweede bijeenkomst. Deelname is gratis. Opgeven kan via de website van Hart voor Woerden of per e-mail: info@hartvoorwoerden.nl.