• Robert van Oostwaard van voetbalvereniging VEP en Monique Wilbrink van KMN Kind&Co Woerden in de spelersbus.
• Robert van Oostwaard van voetbalvereniging VEP en Monique Wilbrink van KMN Kind&Co Woerden in de spelersbus. Foto: Rianne den Balvert

Bus mede dankzij 'Gijp'

woerden • De G-elftallen van voetbalclub VEP uit Woerden beschikken over een eigen spelersbus. De bus werd donderdagavond gepresenteerd voor de deur van Brownies & Downies aan De Kazerne. 

De ontlading en blijdschap was groot bij de G-spelers, die tijdens de onthulling René van der Gijp toezongen. De bekende analist van Veronica Inside wist bij de TOTO - een vast onderdeel van het programma - de uitslag van veel wedstrijden goed te voorspellen. Dat leverde hem een winst op van 2,866 euro op. 'Gijp' besloot het geld te doneren aan de Woerdense voetbalclub, die al langer zocht naar een sponsor voor de spelersbus. De financiering is uiteindelijk afgerond door Kind & Co. Deze kinderopvangorganisatie heeft de bus gekocht. VEP huurt de bus op zaterdagen.


"Het is fantastisch dat we deze wens van de G-elftallen mogelijk hebben kunnen maken in samenwerking met Kind & Co Woerden", zegt Robert van Oostwaard van VEP. "We hoeven ons nu geen zorgen meer te maken over het vervoer en de veiligheid van de G-spelers. Die kunnen nu vol trots door de hele regio pronken met hun eigen spelersbus!"