• Trainingen vinden in de buitenlucht plaats.
• Trainingen vinden in de buitenlucht plaats. Foto: aangeleverd

Werken aan kracht, conditie en mentaliteit

woerden • Pieter Vermeulen begon in april met zijn eigen bedrijf: Fitman buitensporten. Als bootcamptrainer traint hij mannen die willen werken aan hun kracht, conditie en mentaliteit.

Door zijn ervaring als LO-docent en triatleet heeft Pieter veel kennis over kracht-, coördinatie- en snelheidstraining. "Ik wil mannen trainen en begeleiden op hun eigen kracht, om hen te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn." Dagelijks ervaart hij zelf veel positieve effecten van het sporten, zowel voor als na de training. "Deze hoop ik over te brengen op de groep mannen."

Bij Fitman buitensporten draait het volgens Pieter niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om mentaal sterker worden. "Daarnaast mogen we het sociale aspect van sporten niet vergeten. Je traint in een gezellige groep mannen, je leert nieuwe mensen kennen en samen bereiken we je doelen."


Eigen tempo

Hij biedt zijn lessen op een laagdrempelige manier aan. "Ieder traint op zijn eigen tempo. Dat maakt de groepstrainingen zo leuk. We zijn met elkaar bezig, maar tegelijkertijd iedere deelnemer zijn eigen doelen na."

Bij Fitman buitensporten worden geen moeilijke trainingstermen en materialen gebruikt. De mannen trainen buiten, samen met Pieter. "We maken gebruik van wat de natuur en infrastructuur ons te bieden heeft. We gaan ervoor, in weer en wind!" Pieter traint al vanaf het begin wekelijks in Woerden, Wilnis en Montfoort.


Wie geïnteresseerd is om mee te doen met de bootcamp- en conditietrainingen, kan zich aanmelden voor een gratis proeftraining. Dat kan door een mailtje sturen naar: pieter@fitman-sporten.nl.

www.fitman-buitensporten.nl