• Cover van 'Ik wil vliegen!'.
• Cover van 'Ik wil vliegen!'. Foto: aangeleverd

Eerste prentenboek Luna van Opstal

WOERDEN • Van auteur en illustrator Luna van Opstal uit Woerden is vorige week het prentenboek ‘Ik wil vliegen!’ verschenen. In het boek wordt kinderen op een speelse manier geleerd dat het gras niet altijd groener is aan de overkant. 
‘Ik wil vliegen!’ vertelt het verhaal van Fee. Fee is een avontuurlijk meisje dat graag wil vliegen. Want de vlinders, vogels en vleermuizen om haar heen kunnen dat toch ook? Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. Maar met een beetje creativiteit en fantasie is alles mogelijk.

'Ik wil vliegen!' is een speels prentenboek waarmee kinderen worden gestimuleerd om om zich heen te kijken. De natuur te ontdekken. Maar waarmee ook de fantasie wordt geprikkeld

Knutselen
De 25-jarige Luna van Opstal is van kleins af aan al bezig met het creëren van eigen, fantasierijke werelden. Eerst met knutselen en tekenen, vervolgens met film en nu met haar illustraties en bijhorende verhalen. De magische belevingswereld van het kind is steeds een grote inspiratiebron. ‘Ik wil vliegen!’ is Luna’s eerste boek, maar zal zeker niet het laatste zijn.

Het prentenboek 'Ik wil vliegen', geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar, kost 16 euro en is te koop via uitgeverij Boekscout (www.boekscout.nl).

q  www.lunavanopstal.nl