Magazine ‘De 24 uur van Woerden’ gelanceerd

woerden • Burgemeester Victor Molkenboer van Woerden heeft woensdag in Het Klooster het eerste exemplaar van het magazine ‘De 24 uur van Woerden’ gepresenteerd.

Het magazine is een eenmalige, unieke uitgave van de organisatie van ‘De 24 uur van Woerden’ waarvan de volledige opbrengst naar ‘De 24 uur’ in 2022 gaat. Dit wandelevenement vindt volgend jaar voor de vijfde keer plaats. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Inloophuis ‘Leven met kanker’ en KWF-onderzoek in het Prinses Máxima Centrum naar de behandeling van leukemie bij kinderen.

In het magazine staan verhalen over deelnemers, nabestaanden, mantelzorgers en teamcaptains. Tevens is er een interview met de founders van ‘De 24 uur' en een terugblik op de eerste vier edities. Het magazine is gemaakt door professionals die zich vrijwillig ingezet hebben en de drukkosten zijn betaald door de adverteerders. Daardoor komt de opbrengst van de verkoop volledig ten goede aan het goede doel.
De lancering was een indrukwekkende bijeenkomst waar alle betrokkenen aanwezig waren. De middag werd omlijst door muziek van Isabella Kooij van Talent XL en begeleid door Jelle Willems, gitaardocent van Het Klooster. Minke droeg een gedicht van haar, inmiddels overleden, moeder voor.

De magazines zijn te koop voor 7,50 euro per stuk bij Buro Fudge, VVV Woerden, Keurslager van Kesteren, Het Klooster en bij het Inloophuis ‘Leven met Kanker'.