• Walter en Mandy van de Broek.
• Walter en Mandy van de Broek. Foto: aangeleverd

Bodyscan: kijkje nemen in het lichaam

woerden • Bij Drogisterij en Schoonheidssalon Van den Broek in Molenvliet in Woerden is het in november op diverse data mogelijk om een complete bodyscan te laten doen.

"Met de Corpus Control bodyscan krijg je inzicht in je eigen gezondheid", vertelt Mandy van den Broek. "Je neemt als het ware een kijkje in je eigen lichaam. De scan geeft informatie over je organen, skelet en huid, maar ook over bijvoorbeeld je lymfesysteem. Ontstekingen, migraine- of eczeemklachten worden dankzij de scan zichtbaar. En eventuele blokkades kun je opsporen en wegnemen." 

Winter

De scan duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in een aparte ruimte in de winkel. Daar vertellen twee orthomoleculaire therapeuten klanten meer over hun gezondheid en wat ze moeten doen om nóg gezonder de winter tegemoet te gaan. Normaliter kost een bodyscan 99,95 euro, maar nu wordt -ie aangeboden voor 49,50 euro. Een eventuele behandeling om de blokkades op te heffen kost ook 49,50 euro. 

Het is niet de eerste keer dat de zaak van eigenaren Walter en Mandy van de Broek de scan aanbiedt. "Bij ons in de winkel draait alles om gezondheid", verklaart Mandy. "Wij voorzien klanten graag van advies over bijvoorbeeld goede verzorging, voedingssupplementen en vitaminen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor cadeautjes en babykleding."
Het familiebedrijf begon in 2002 met alleen een drogisterij. In 2010 werd die uitgebreid met een schoonheidssalon (met pedicurepraktijk) die door de twee gediplomeerde schoonheidsspecialisten Mandy en Tamara wordt gerund.

Wie geïnteresseerd is in de Corpus Control bodyscan, kan bellen met: 0348-499969. De scans worden afgenomen op 6, 9, 11, 12, 13 en 16 november. Meer informatie is tevens te verkrijgen in de winkel op de Molenvlietbink 8 in Woerden.