• De kerstboom in het dorpscentrum van Harmelen.
• De kerstboom in het dorpscentrum van Harmelen. Foto: Peter Bosch

Kerstboom en wensbrievenbus geplaatst in centrum Harmelen

Algemeen

HARMELEN • In het centrum van Harmelen is maandag met vereende krachten een kerstboom geplaatst. Inwoners zijn uitgenodigd om een wens of gedachte in de boom te hangen. 

Daarnaast kunnen zij iemand aanmelden voor een verrassingspakket. Dat kan door een kaartje in de wensbrievenbus te doen die naast de kerstboom staat. Daarop moeten de eigen gegevens staan, de naam (plus telefoonnummer) van de persoon die wordt aangemeld en een toelichting waarom deze persoon een verrassingspakket verdient. Wie iemand online wil aanmelden, kan dat doen via de website van het dorpshuis: www.dorpshuisharmelen.nl. 

De kerstboom en de wensbrievenbus zijn een initiatief van het kerstboomcomité, bestaande uit Ondernemend Harmelen, de Oranjevereniging, het Dorpsplatform en Buurtwerk. De boom, die is aangeboden door de gemeente Woerden, komt uit het kerstbomenbos van Tinus van Leeuwen uit Harmelen. Van Schaik Grondverzet en Rodenburg Tuinen hebben de boom gezaagd en neergezet.   

Kerstinitiatief
Inwoners die een leuk kerstinitiatief hebben voor hun buurt, kunnen ondersteuning aanvragen. Dat kan door contact op te nemen met het Dorpsplatform via: voorzitter@harmelen.nu of buurtverbinder Corinna Mitrovitch: corinna.mitrovitch@buurtwerk.nl.