• Jubilarissen André, Bert en Dirk.
• Jubilarissen André, Bert en Dirk. Foto: Linda van Doren

Jubilarissen bij Elektro Internationaal

woerden • Gedrieën zijn ze goed voor dik 120 jaar aan ervaring. Geen wonder dat Elektro Internationaal blij is met medewerkers Dirk Blom, Bert Ton en André Rijneveld. 

Zit zitten dit jaar elk 40 jaar bij de zaak, een mijlpaal waar het bedrijf uit Woerden graag bij stil staat. Zeker in deze tijd waarin de technische sector moeilijk aan personeel kan komen. 'Het is daarom des te belangrijker om de mensen die voor je werken te waarderen en te behouden', verklaart algemeen directeur Leon van Zelst.  

Alle functies

Dirk Blom uit Woerden begon samen met Bert Ton en André Rijneveld uit Zegveld in 1981 in de werkplaats van het paneelbouwbedrijf. In de vier decennia dat zij er nu werkzaam zijn, hebben zij gezamenlijk zo’n beetje alle functies binnen het bedrijf bekleed. Ze waren actief als assemblage monteur, eerste monteur, leidinggevend monteur, tester, chef werkplaats, calculator, werkvoorbereider, projectleider en teamleider.
Iets moet de doorslag geven om zo lang bij dezelfde baas te blijven. De jubilarissen geven als gemende deler vooral ‘de ongedwongen sfeer’ binnen het bedrijf aan. Zowel André als Dirk zouden nergens anders willen werken. "We hebben altijd de kans gekregen ons te ontwikkelen. Zo zijn we met het bedrijf meegegroeid, bijna vergroeid zeg maar."

Ook Bert kijkt met veel genoegen terug op de afgelopen 40 jaar. "Ik ga nog elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb hier zoveel meegemaakt, ik kan er een boek over schrijven!”

Collega’s en de directie van Elektro Internationaal bedanken Dirk, Bert en André voor hun inzet. “We hopen dat we ze tot onze EI-familie mogen blijven rekenen én uit hun onschatbare vakkennis mogen blijven putten totdat ze van hun pensioen gaan genieten", besluit Van Zelst.