Boek over Utrechtsestraatweg later geleverd

woerden • Het was de bedoeling dat het door Ed van Keimpema geschreven boek over de Utrechtsestraatweg in Woerden eind november al in de winkel zou liggen. Door allerlei tegenslagen is dat niet gelukt. 

Rudy Stueck, eindredacteur van het boek, laat weten dat de drukker door personeelsuitval (als gevolg van corona) en een tekort aan papier voorlopig geen boeken kan leveren. De boeken die bij verschillende boekhandels liggen zijn inkijkexemplaren. "Alle boeken die nu gedrukt worden, zijn al verkocht", aldus Stueck. "De succesvolle voorverkoop is gestaakt. Dankzij die belangstelling en de geweldige ondersteuning van bedrijven en instellingen zijn we uit de kosten en konden we het boek tegen een redelijke prijs aanbieden."

Bewoners van het Staatsliedenkwartier zijn via het huis aan huis verspreide Staatsblad 20211114 al geïnformeerd over de situatie. Stueck: "Als het boek er is, dan zullen alle kopers daarvan bericht krijgen waarna het kan worden opgehaald op het redactieadres: Utrechtsestraatweg 69-1 in Woerden."