TOP2000kerkdienst gaat ‘gewoon’ door

woerden • De TOP2000kerkdienst gaat dit jaar door. Dit is mogelijk omdat de organisatie al in een vroeg stadium besloot het evenement volledig online te laten plaatsvinden. 

“In een tijd waarin veel geschrapt moet worden, wil de TOP2000kerkdienst een baken van hoop in roerige tijden zijn”, verklaart dominee Joost Schelling van de Gereformeerde Kerk Woerden. Al in oktober was het voor de organisatie duidelijk dat een volle Kruiskerk met band en bezoekers weer niet mogelijk zou zijn. “Dan moet je als organisatie wel slikken, natuurlijk. Na drie jaar succesvolle diensten met publiek, nu weer online. Toch besloten we niet te gaan voor het risico van later nog verder afschalen. Zo hebben we ook de motivatie in het team weten te houden.”
De organisatie werkt dit jaar opnieuw samen met de lokale omroep RPL Woerden. Op maandag 27 december om 20.00 uur is de aftrap, met een interviewprogramma over geloof en popmuziekOp dinsdagavond 28 december wederom om 20.00 uur gaat de TOP2000kerkdienst (met het thema: ‘When LOVE comes to town') beginnen. Op woensdag 29 december 20.00 uur kan de televisie uitblijven, maar de computer aan voor een spannende popmuziekquiz. Meedoen kan alleen online. Aanmelden (als team of gezin) kan tot uiterlijk dinsdag 28 december 12.00 uur via: top2000kerkdienst@pknwoerden.nl (o.v.v. naam en mobiele nummer).

q  www.top2000kerkdienst.nl/woerden