Nieuwe cursussen bij Het Klooster

woerden • In januari, net na de lockdown, starten verschillende nieuwe cursussen bij Het Klooster in Woerden.

Zo start op zaterdag 15 januari een nieuwe cursus Snuffelkunst voor kinderen. Dit is een cursus op zaterdagochtend waarbij kinderen vijf lessen muziek, vijf lessen dans en vijf lessen theater volgen. Op deze manier maken de kinderen spelenderwijs kennis met de basisbeginselen van de verschillende kunstvormen. De cursus start op zaterdag 15 januari of zo snel mogelijk daarna in het geval dat de lockdownmaatregelen worden verlengd.

Dans

Voor iedereen vanaf 40 jaar is er vanaf vrijdag 21 januari de laagdrempelige cursus Moderne Dans. In deze cursus maken deelnemers kennis met verschillende moderne dansstijlen. Cursisten leren de techniek van die dansstijlen en gaan aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans. Ook maken zij kennis met de dynamische energie die een dans interessant maakt. Het tempo van de cursus wordt aangepast op het niveau van de cursisten die zich inschrijven.
Voor iedereen vanaf 50 jaar die al een instrument bespeelt, maar graag samen wil musiceren start er vanaf 18 januari het Cappuccino Orkest. Alle instrumenten zijn welkom en gezelligheid staat hierbij weer voorop. Het orkest speelt een zeer veelzijdig repertoire van klassiek, musical, opera tot filmmuziek.

q  www.kloosterwoerden.nl