Asperen en ASH scoren niet

ASPEREN • Asperen en ASH hebben zaterdag niet weten te scoren. Beide ploegen kregen de nodige kansen, maar het bleef bij 0-0.

Asperen begon redelijk aan het duel, maar na een kwartier nam ASH het initiatief over. Het was aan de lat en Asperen-keeper Dennis Rooijackers te danken dat het bij rust nog 0-0 was. 

Na de pauze kwam Asperen beter voor de dag. Tareq Ibrahim dacht de 1-0 te maken voor de thuisploeg, maar die werd om onduidelijke redenen afgekeurd. 

Realistisch
Asperen-trainer Jeffrey Kleijn was na afloop realistisch. “We hadden bij rust ook met 0-3 achter kunnen staan. De tweede helft was beter, maar al met al is een gelijkspel wel terecht, denk ik. We zijn nog altijd ongeslagen en blijven meedoen om de bovenste plekken.”


Leerdam Sport’55 verliest ook van SVS’65

LEERDAM • Leerdam Sport’55 heeft ook de zesde wedstrijd van dit seizoen verloren. In eigen huis was SVS’65 met 1-3 te sterk.

Bij rust was het al 0-3 voor de bezoekers, waarna Nolan Vink tien minuten na rust iets terug deed. Leerdam Sport-trainer Raymond Sponselee zag zijn ploeg dezelfde fouten maken als in eerdere wedstrijden dit seizoen.

Duidelijk probleem
“We hebben één heel duidelijk probleem: we geven te makkelijk goals weg. Aan de bal vind ik dat we niet slecht spelen, maar we krijgen zo simpel doelpunten tegen. Als je bij rust met 0-3 achter staat, wordt het natuurlijk een moeilijk verhaal.”