• Sliedrecht - LRC Leerdam (2-4).
• Sliedrecht - LRC Leerdam (2-4). Foto: Rick den Besten

Overtuigende overwinning LRC bij Sliedrecht

SLIEDRECHT • LRC Leerdam heeft op bezoek bij Sliedrecht een overtuigende zege geboekt. In Sliedrecht werd het 2-4. Na tien minuten was het al 0-2. Eerst maakte Furkan Cetin de 0-1 en even later maakte Jamal Ouassif de 0-2. Bij die laatste goal liet de scheidsrechter zijn assistent staan, die vlagde voor buitenspel. Halverwege de eerste helft maakte Sliedrecht de 1-2. Direct na de pauze maakte Fabian van Horssen de 1-3 . Opnieuw vlagde de grensrechter voor buitenspel, maar wederom negeerde leidsman Van de Rest hem. De grensrechter protesteerde en kreeg hierop een rode kaart. LRC liep hierna uit naar 1-4 via Timo Lutters. Via een penalty werd het kort voor tijd 2-4. LRC-trainer Emanuel Sluis was content met de overwinning. “Ik vond ons overtuigend. We maakten mooie goals en gingen goed om met de lange ballen die zij speelden.”