HSSC’61 strijdend ten onder bij Haastrecht

HAASTRECHT • HSSC’61 heeft op bezoek bij Haastrecht een 2-1 nederlaag geleden. Met name in de eerste helft kwam de zwart-oranje formatie heel aardig mee, maar voldoende voor een punt bleek het niet.

Nicky van Dam had HSSC al na vijf minuten op voorsprong kunnen zetten, maar hij raakte de lat. De bezoekers voetbalden in het vervolg van de eerste helft heel aardig, maar moeten kort voor rust toch een tegengoal incasseren.

Haastrecht toont klasse
In de tweede helft liet Haastrecht meer zien waarom de ploeg zo hoog genoteerd staan in de afdeling. Na 65 minuten werd het dan ook 2-0. Kort voor tijd maakte Nicky van Dam vanaf de stip nog de 2-1, maar verder kwam HSSC niet, ondanks een mogelijkheid voor Remon van Soest.

Misschien een puntje verdiend
Marcel van Steenis, trainer van HSSC’61, was tevreden over het getoonde spel.

“Al koop je daar natuurlijk niets voor als je verliest. De eerste helft was goed, de tweede helft zag je wel hun kwaliteit. Op basis van die eerste helft hadden we misschien wel een puntje verdiend.”