Kleine overwinning waterpolodames

LEERDAM • Afgelopen zaterdag speelden de dames van De Linge/PCG in Leerdam na drie weken geen wedstrijden te hebben gespeeld, tegen de Wiekslag. Er werd gewonnen met 5-4. 

In de eerste periode wisten de dames op een kleine voorsprong te komen door een hard schot van Lisanne Plenter (1-0). In de tweede periode kwamen de dames van De Linge/PCG weer op gang en wisten Kimberly de Pater en Laura van den Brom het doel te bereiken, waardoor de voorsprong nog groter werd. In de derde periode waren de dames ijzersterk. 

Overtuigende Schep
Keepster Lisa Schep verdedigde haar doel met veel overtuiging, waardoor de dames van Wiekslag slechts één keer scoorden (4-1). In deze wedstrijd werd er zwemmend en fysiek veel verwacht van beide teams.

De laatste periode waren de dames van De Linge/PCG even de weg kwijt, waardoor Wiekslag terug kon komen. Verder dan 5-4 kwam het echter niet en dus kon De Linge/PCG een overwinning bijschrijven. 

De doelpunten van De Linge/PCG kwamen op naam van: Kimberly de Pater 2x, Lisanne Plenter, Laura van den Brom en Kristy Hendrix allen 1.

Op zaterdag 19 november spelen de dames om 21:30 in Leerdam tegen koploper VZV Njord.