Geld Bingo LRC Leerdam

leerdam • Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam houdt op vrijdag 25 november de halfjaarlijkse Geld Bingo in de kantine van het Glaspark.

Een boekje om tien ronden mee te spelen kost 10 euro, een dubbel boekje is 15 euro. Een kaart voor de superronde met de hoofdprijs van 250 euro kost 2 euro.

Men kan enkel deelnemen aan de superronde, wanner er ook een boekje voor de reguliere bingo is gekocht. Met meerdere kaarten meespelen in de superronde is mogelijk.
De kantine is geopend vanaf 19:00 uur en om 20:00 uur gaat de bingo van start. Het programma sluit naadloos aan op de tweede poulewedstrijd van het Nederlands elftal op het WK tegen Ecuador. Die wedstrijd begint om 17:00 uur.

Het is mogelijk om vooraf bingoboekjes en kaarten voor de superronde te reserveren. Wie dat doet is verzekerd van een plaats bij de bingo. Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers. Het is geen online bingo. deelnemers moeten dus fysiek aanwezig zijn en hun boekjes op komen halen. Boekjes via www.vvlrc.nl