• De JAMPOP-finale van dit jaar.
• De JAMPOP-finale van dit jaar. Foto: Nico Van Ganzewinkel

JAMPOP krijgt andere opzet

EVERDINGEN • Het seizoen 2022-2023 gaat er voor JAMPOP en haar bezoekers anders uitzien: de bandcompetitie wordt namelijk voorlopig in de ijskast gezet. 

De reden? De organisatie legt uit: “Het kost enorm veel tijd en energie om dit te organiseren, en we hebben geen vervanger kunnen vinden voor onze bandcoördinator Joost, die dit jarenlang met veel inzet heeft verzorgd. Wij hebben hem en zijn partner Zoë inmiddels uitbundig bedankt bij zijn afscheid."

"Ondanks zijn vertrek willen we de doelstelling van JAMPOP overeind houden: zorgen voor livemuziek.”

Avonden met band
Dit seizoen gaat men dat waarmaken met drie of vier avonden met een band.

De start is op 12 november met de band Ignition, ‘Dé Coverband Van Nederland’. Zij hebben 35 jaar ervaring in het spelen van pop- en rocknummers in vele stijlen.

Ignition
Dit zeggen ze over zichzelf: “Ignition is een zesmans coverformatie uit Den Hoorn en is opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.”
De organisatie verwacht niks minder dan een topavond op 12 november in ’t Knooppunt te Everdingen. Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur. Toegang bedraagt vijf euro.