Vrachtwagen vliegt in brand

ottoland • Een kleine vrachtwagen is donderdagochtend in brand gevlogen bij Ottoland. De brand veroorzaakte veel schade in de cabine en onder de motorkap. De brand brak rond 10:45 uur uit op een parkeerplaats langs de Damseweg, bij de N214 tussen Ottoland en Giessenburg. 

De chauffeur van de bestelbus rook een brandlucht en ging op onderzoek uit. Toen hij de motorkap opende sloegen de vlammen eruit. Een voorbijganger wistmet een brandblusser de brand grotendeels te blussen. De brandweer heeft de brand nageblust en de situatie veiliggesteld.


'Een gezonde stem'

sliedrecht • Rivas Zorggroep houdt dinsdag 11 oktober een workshop over stemgebruik en het gezond houden van je stem. Een gezonde stem is belangrijk om goed verstaanbaar te blijven en klachten te voorkomen. Patricia Mulder, logopedist bij Rivas, legt deelnemers uit hoe ze de belastbaarheid van hun stem kunnen vergroten.

Deelnemers doen ook stemoefeningen en krijgen praktische tips. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker. De workshop is  in Waerthove, Kerkbuurt 200 in Sliedrecht en duurt van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten zijn voor leden 5 euro en voor niet-leden 10 euro. Aanmelden: 

q  www.rivas-ledenorganisatie.nl