SteDoCo baalt van late Nijkerkse gelijkmaker

nijkerk • De subtopper tussen Sparta Nijkerk en SteDoCo kreeg geen winnaar; 1-1. Een terechte uitslag, toch baalde SteDoCo enigszins.

"In de 85e minuut komen we door een wereldgoal van Jeffrey van Nuland op voorsprong. Hij schiet met een volley van iets buiten het zestienmetergebied de bal stijf in de hoek. Een doelpunt dat je het hele jaar op Eurosport meerdere keren voorbij zou zien komen." 

Maar de goal was niet genoeg voor de driepunter. "In de allerlaatste seconden komen zij alsnog op gelijke hoogte. We leken de zege in de pocket te hebben, maar dit is super, super, super zuur", zag SteDoCo-trainer Rick Adjei vanaf de tribune.

De coach kreeg een wedstrijd schorsing, na zijn rode kaart in het bekertreffen tegen Dongen. "We waren niet minder tegen deze topploeg in onze competitie. Sterker nog, hoewel zij meer balbezit hadden waren we zeker gelijkwaardig. In een wedstrijd waarin weinig tot geen kansen werden weggeven. Ik heb er geloof ik anderhalf geteld. Bij ons had Elvio van Overbeek de beste kans."

Het leek lange tijd dat er niet gescoord zou worden. Maar het venijn zat 'm dus in de staart.