Arkel paar maten te groot voor HSSC'61

hei- en boeicop • ASV Arkel heeft direct zijn visitekaartje afgegeven in de derde klasse D. De ploeg van Leon Elands was op alle fronten een maatje te groot voor HSSC’61, dat met 2-5 nog aardig wegkwam.

Arkel hanteerde vanaf de eerste minuut een hoog baltempo en maakte gelijk duidelijk wat de intenties waren. Een van de eerste echte kansen was ook direct raak. Remie Schuurman kreeg de bal op de rand van de 16-meter voor zijn voeten en schoot droog raak: 0-1.Na twintig minuten verdubbelde Arkel de voorsprong via Jordi van Mill. De goede intenties van HSSC'61 konden meteen na rust de prullenbak in. Youri de Jong stak Jordi van Mill weg, die vervolgens keurig breed legde op Corné van Horik. Van Horik kon simpel binnenwerken. In minuut 57 schoot Youri de Jong van afstand. Doelman Bastian Spriel kreeg het schot niet onder controle en Jesse Hoogewoning schoot in de rebound raak. Tien minuten later maakte De Jong zelf de 0-5 na een mooie aanval. Een kwartier voor tijd kreeg HSSC'61 wat hulp van de rommelig fluitende scheidsrechter De Gans, die wel erg makkelijk een strafschop gaf. Owyn van Vuren benutte het buitenkansje. Hierna maakte Dennis Bevelander ook nog de 2-5.