Afbeelding
Foto: 123RF

Workshop grenzen stellen voor mantelzorgers

Algemeen

DRECHTSTEDEN • Mantelzorgers uit de Drechtsteden kunnen gratis de workshop Grenzen stellen volgen op woensdag 16 februari van 09.30 tot 11.30 uur in Kubiek aan de Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Bij aangepaste coronamaatregelen is de workshop online.

Voor een gezond evenwicht is het als mantelzorger belangrijk om grenzen te stellen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen grenzen, maar dit kan veel vragen. Tijdens de workshop wordt ingegaan op wat grenzen stellen lastig maakt en wordt gekeken naar draaglast en draagkracht. Ook bespreken de deelnemers verschillende soorten grenzen en krijgt men tips voor het stellen van prioriteiten en boekentips.

Mocht de workshop door aangepaste corona-maatregelen online zijn, ontvangen deelnemer een mail met instructies en een link. Deelname is gratis. Mantelzorgers uit de Drechtsteden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@meemantelzorg.nl of te bellen naar MEE Mantelzorg via 078-2063202.