Open dag bij vmbo/mbo De Rooi Pannen

regio • De Rooi Pannen verzorgt op zondag 20 februari een open dag op de scholen voor vmbo en mbo in Tilburg, Eindhoven en Breda. De Rooi Pannen staat erom bekend dat leerlingen hier echt aan de slag gaan; de praktijkgerichtheid is heel ver doorgevoerd.

Leerlingen zitten minder in de schoolbanken en gaan meer aan de slag in de praktijk. Dit laat de school zien tijdens de open dag op 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur.

De Rooi Pannen biedt vmbo en daarnaast kan men als vervolgopleiding kiezen voor een van de praktijkgerichte mbo-opleidingen. Bijvoorbeeld op het gebied van handel & ondernemen, horeca, marketing & evenementen, marketing, sales & hospitality, toerisme & recreatie en vormgeving.
Op De Rooi Pannen is iedere afdeling als het ware een kleine school waar iedereen iedereen kent. Dat zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin het beste uit leerlingen gehaald wordt. Verder zijn er geen schoolkosten. Leerlingen betalen alleen voor zaken die ze mogen houden, zoals vakkleding.

De Rooi Pannen is trots op de resultaten die worden behaalde. Zo stroomt op het mbo gemiddeld 75,6 procent van de studenten uit met een mbo-diploma (landelijk gemiddelde: 73,4 procent). Ook stroomt 49,5 procent van de mbo-studenten door naar het hbo (landelijk: 36,6 procent).

Aanmelden kan via onderstaande website.

q  www.derooipannen.nl/opendag