Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Schaatslessen in de voorjaarsvakantie in Dordrecht

Algemeen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt van 1 tot en met 3 maart een snelcursus schaatsen in Dordrecht.

In de lessen, die duren van 08.45 tot 10.15 uur, leren de beginnende schaatsers op de Dordtse Sportboulevard verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

De cursus is gericht op kinderen van vier jaar, jeugdplus en volwassenen. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie

De prijs van de cursus is € 52,50. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ouders en begeleiders die niet deelnemen aan de cursus kunnen de verrichtingen volgen vanaf de tribunes in de ijshal.

Deelnemers die enthousiast geworden zijn na de cursus en graag op schaatsles willen om nog meer te leren, kunnen aansluiten bij een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk en kinderen kunnen al op schaatsles vanaf 4 jaar. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles graag via www.ddd-kunstrijden.nl.