Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Activiteiten van Suppord in de voorjaarsvakantie

Algemeen

PAPENDRECHT • Het jeugd- en jongerenwerk van Suppord in Papendrecht organiseert tijdens de voorjaarsvakantie diverse activiteiten.

Op woensdag 2 maart gaat de Creaclub weer van start. Van 15:00 tot 16:30 kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar naar hartenlust komen knutselen bij Suppord. Na afloop nemen ze natuurlijk hun mooie creaties mee naar huis. Aanmelden is nodig in verband met een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar sm.boer-ten.hulzen@papendrecht.nl of te bellen/appen naar 06-13911006

Op woensdagmiddag 2 maart van 16:00 tot en met 18:00 uur kunnen jongeren een kijkje nemen in de muziekstudio. Tijdens deze uren kun iedereen kennismaken met de mogelijkheden van de studio en eventuele vragen stellen.

Zoals elke woensdagavond worden er ook in de vakantie kickboksles gegeven. De lessen zijn gratis en vinden plaats van 19:00 uur tot 20:30 uur op de locatie van Suppord aan de Boeieraak 1.

Voor de meiden van 12 t/m 18 jaar is er op de woensdagavond 2 maart een filmavond ingepland. Voor deze avond moet je van tevoren even inschrijven via het mailadres: md.van.leeuwen@papendrecht.nl. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Op donderdag 3 maart organiseert Suppord Papendrecht van 13:00 tot 16:00 uur een FIFA’22 Toernooi voor kinderen van acht tot twaalf jaar. Het toernooi wordt gespeeld op Playstation 4 en zal onder leiding staan van een professioneel bedrijf.

Er wordt gespeeld in poules van vier, waarbij iedereen tenminste drie wedstrijden speelt. Na de poulefase plaatsen de beste spelers zich voor de knock out-wedstrijden. Aan het einde van de knock outfase wordt de finale gespeeld op een 55 inch scherm. Opgeven kan via de link http://weplayesports.events/suppord-papendrecht. Deelname is gratis

Op vrijdag 4 maart is er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar weer kinderdisco in Sportcentrum Papendrecht. De start is om 19:00 uur en het dansfestijn duurt tot 21:00 uur. De entree bedraagt 2 euro per kind en aanmelden vooraf is niet nodig. Ouders mogen helaas niet naar binnen. Voor meer informatie: Sm.boer-ten.hulzen@papendrecht.nl of 06-13911006.