Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sponsorwandeling voor Odensehuis in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • John van der Sluis van Lopend Stilstaan is onderweg naar 2022 km voor het Odenshuis in Papendrecht. Hij loopt een sponsorwandeling zonder keiharde deadline en zonder dichtgetimmerd plan of schema. Hij loopt in het hier en nu en staat open voor wat zich aandient. Met als doel ‘geld inzamelen voor het Odensehuis in Papendrecht’.

John loopt waar hij wil en met wie er op zijn pad komt. Hij ziet wel hoe het precies loopt. Vanuit zijn intentie: fysiek & mentaal in beweging blijven, in verbinding met zichzelf en anderen. En met een doel. Geld inzamelen voor het Odensehuis in Papendrecht. “Dat is een liefdevolle plek waar mensen met dementie en hun partner terecht kunnen”, aldus John. Voor een waardevolle dag ervaring, met speciaal voor de mantelzorgers onder andere mindfulwandelingen die hij wekelijks begeleid. Hij wordt gesteund door het Vitaliteitsakkoord van de gemeente Papendrecht, om uiteindelijk iedereen zo lang mogelijk vitaal te houden. Als mantelzorger van zijn vader met Alzheimer weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om ook voor zichzelf te blijven zorgen.

John supporten en het Odensehuis financieel steunen kan door een mail naar info@lopendstilstaan.nl te sturen met vermelding van ‘Sponsoring Odensehuis Papendrecht’. Je ontvangt dan een tikkie (of betaallink) voor € 20,22 (een ander bedrag mag natuurlijk ook). De opbrengsten gaan volledig naar het Odensehuis. Als tegenprestatie organiseert John vier keer per jaar een Mindful Wandeling waarin John de sponsoren op ervarend lerende wijze meeneem in de belangrijkste Mindfulness thema’s. Op lopendstilstaan.nl/blogjeom deelt hij regelmatig over zijn ervaringen en ontdekkingen onderweg naar 2022 km. Meer informatie over het Odensehuis is te vinden op www.odensehuispapendrecht.nl.