vrijdag 25 februari

Rob Scheepers in Theater De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Rob Scheepers verzorgt op vrijdag 25 februari een cabaretoptreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Geen hoofdzonde is Rob vreemd in zijn programma ‘Gulzig Cabaret’. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer…van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet? Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan je nog meer grappen verwachten. Entree is om 20:15 uur. Entree bedraagt 18,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 26 februari

Kampioenschap koppelklaverjassen
10:00, Papendrecht, Denksportcentrum. Elke vierde zaterdag van de maand wordt er in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat in Papendrecht een klaverjas koppeltoernooi gehouden. De eerstvolgende avond is op zaterdag 26 februari. De toernooien tellen mee voor het kampioenschap, maar belangstellenden kunnen ook gewoon af en toe komen kaarten. Op elk afzonderlijk toernooi zijn er mooie dagprijzen te winnen. Ook is er een tombola aanwezig. Zaal gaat open om 09.00 uur. Aanvang is om 10.00 uur. De dag duurt tot ongeveer 17.30 uur. Voor meer informatie: www.kvdrechtsteden.nl. Een e-mail sturen kan naar info@kvdrechtsteden.nl. Voor vragen of inschrijven kan men contact opnemen via telefoonnummer 06-17477246.

zondag 27 februari

Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok met De Prins van Oranje
14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Jeroen Kramer en Dieuwertje Blok treden op zondag 27 februari vanaf 14.30 uur op in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht met hun familievoorstelling De Prins van Oranje. Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer gaan op zoek naar prinsen en sinaasappels in dit spannende theatersprookje. Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Wat moet je doen om die te bevrijden? En is zo’n prins dan oranje? Hoe lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya? De Prins van Oranje speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde! Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Aanvang is om 14.30 uur. Voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, duurt 60 minuten en heeft geen pauze. Entree bedraagt 12,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

dinsdag 1 maart

Recreatieve wandelingen door Papendrecht
10:00, Papendrecht, De Kooyker. Iedere dinsdagmorgen is er een recreatieve wandeling in Papendrecht, die start bij wijkcentrum de Kooyker aan de Pieter Zeemanstraat 37a.De deelnemers wandelen van 10.00 tot 11.00 uur en drinken daarna koffie/thee in het wijkgebouw. Er wordt gewandeld in een rustig tempo met dames en heren van verschillende leeftijden.Er zijn geen kosten verbonden aan de wandelingen. Opgeven kan via de mail: tinyrijneveld@icloud.com.. Ook zonder opgeven mogen mensen meedoen.

Dolfje Weerwolfje in Theater De Willem
14:30, Papendrecht, Theater De Willem. De familievoorstelling Dolfje Weerwolfje wordt op dinsdag 1 maart vanaf 14.30 uur door meerdere artiesten uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin en is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt 75 minuten (zonder pauze). De verwachte eindtijd is om ongeveer 15.45 uur. Entree bedraagt 18 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

woensdag 2 maart

Het verhaal van Pieter Konijn in Theater De Willem
16:00, Papendrecht, Theater De Willem. De familievoorstelling ‘Het verhaal van Pieter Konijn' wordt op woensdag 2 maart vanaf 16.00 uur uitgevoerd in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.‘Het verhaal van Pieter Konijn' is een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling van 60 minuten met Pieter Konijn in de hoofdrol. Kinderen leren voorafgaand aan de voorstelling een liedje en zing dit samen mee met Pieter Konijn. Kinderen kunnen op www.theaterdewillem.nl een tekening downloaden en een prachtig kunstwerk maken. Een foto daarvan kan gemaild worden naar publiciteit@theaterdewillem.nl of post het kunstwerk op social media (vergeet het theater dan niet te taggen). Het mooiste kunstwerk maakt kans op een leuke prijs. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en duurt 60 minuten (zonder pauze). Entree bedraagt 16,50 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.