Open middag zorgboerderij

schoonhoven • Zorgboerderij De Hem houdt zaterdag 4 juni, van 13.00 tot 16.00 uur, een open middag aan de C.G. Roosweg 21 te Schoonhoven. Belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar wat de zorgboerderij te bieden heeft, zijn welkom. Ook kunnen ze daarbij genieten van de koeien, konijnen, kippen, de werkplaats en nog veel meer. Er staat een kraampje met zelfgemaakte spulletjes en er is een speurtocht. Bezoekers wordt gevraagd vooral met de fiets te komen. Is dat niet mogelijk, dan kan de auto worden geparkeerd langs de Hemstoep. 


Kruispoortlezing

schoonhoven • Marc Paul Welters verzorgt zondag 29 mei (14.00 uur) de nieuwe Kruispoortlezing in de Remonstrantse kerk, aan de Kruispoortstraat 10 te Schoonhoven. Aanvang 14.00 uur, entree 5 euro. In deze bijeenkomst geeft Marc Paul een verhandeling over de oorsprong, de functie en verschillende ontwerpen van labyrinten. Hij creëert een labyrint ter plaatse, waarbij de aanwezigen hun ‘labyrintloop’ kunnen maken.


Zomerbridge 

schoonhoven • De hele zomer kan er iedere woensdagmiddag bridge gespeeld worden in Schoonhoven. Plaats van handeling is gebouw De Overkant, aan de Wal 34. 

Het bridgen begint om 13.30 uur; deelnemers wordt gevraagd zich uiterlijk om 13.15 uur à 2,50 euro in te schrijven bij de wedstrijdleiding. Ook belangstellenden zonder partner kunnen zich aanmelden.