Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners

goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. Special voor deze gelegenheid verschijnt Het Kontakt - Woerdense Courant vandaag -eenmalig- op een iets andere papiersoort. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze drukker, Janssen/Pers Rotatiedruk.

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt Mediapartners


Historische plaatjes 

harmelen • Wie nog historische plaatjes van Harmelen zoekt voor in het verzamelalbum, kan terecht bij het MIX-museum. Gerrit Boes heeft nog 500 plaatjes over. Deze zijn gratis af te halen aan de Dorpsstraat 233. Verzamelaars kunnen de nummers van de ontbrekende plaatjes mailen naar: boes150@kpnmail.nl. Meer informatie: 0348-442175.


Boosterprik zonder afspraak

woerden • De GGD regio Utrecht is begonnen met het vaccineren zonder afspraak op onder meer de vaccinatielocatie in Woerden. Die is alle dagen van de week geopend.


Nominatie voor Bert de Groot

kamerik • Hoogheemraad Bert de Groot van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is door zijn collega’s genomineerd voor de titel Beste Lokale Bestuurder 2021. 

Lokale politici, bestuurders, griffiers en secretarissen vanuit alle waterschappen hebben de inwoner van Kamerik genomineerd en hun waardering voor hem uitgesproken. Daardoor heeft hij in de eerste ronde de meeste nominaties van alle waterschappen gekregen. In de tweede ronde bepaalt het publiek wie van de genomineerden de beste bestuurder is. De Groot is overigens de enige waterschapsbestuurder die nog in de race is voor de titel. 

Verrast

De Groot is zeer verrast over zijn nominatie, "want ik ken wel honderd betere bestuurders. Maar het is wel mooi voor het waterschap. Soms moet je gewoon beginnen, zonder dat je alles precies weet. Vertrouw op mensen, luister naar mensen en wees bereid om bij te sturen." De winnaar van de verkiezing wordt donderdag 3 februari bekend gemaakt.