Een kaartje ter bemoediging

woerden • Present Woerden doet een oproep om een persoonlijke kaart, tekening of brievenbuscadeautje te maken of te schrijven. De stichting zorgt er dan voor dat deze op Valentijnsdag worden gebracht bij inwoners van Zegveld, Harmelen, Kamerik of Woerden die wel een bemoedigend woord kunnen gebruiken.

Te denken valt aan een oudere die eenzaam is, een tiener die zijn of haar toetsweek heeft gemist vanwege corona, kinderen die vanwege vatbare ouders niet met een vriendje of vriendinnetje mogen spelen of kwetsbare volwassenen die hun wekelijkse activiteit moeten missen. Voor deze mensen was de lockdown een moeilijke tijd en een kaartje (met bemoedigende woorden) kan hun dag goedmaken. Present Woerden zorgt dat alle hartenpost bij de juiste mensen terecht komt. Bijvoorbeeld via organisaties als het Leger des Heils, Careyn, Vierstroom, Abrona en Kwintes.

Hartenpost

Kaarten inleveren kan bij één van de verzamelpunten in de bibliotheken of in het gemeentehuis. Er staat een grote brievenbus van Hartenpost waar de schrijvers hun kaarten tussen 28 januari en 12 februari in kunnen gooien. Er liggen ook voorgedrukte kaarten die gebruikt kunnen worden.

Deelnemende bibliotheken zijn: bibliotheek Woerden (Meulmansweg 27), bibliotheek Zegveld (Middenweg 2C), bibliotheek Harmelen (Schoollaan 8) en bibliotheek Kamerik (Overstek 2B). 

q www.presentwoerden.nl