Zagen, knotten en bosjes uitdunnen

woerden • Leden van de IVN-werkgroep landschapsbeheer gaan op zaterdag 29 januari aan de slag op landgoed Bredius in Woerden. Wie zin heeft kan een handje meehelpen. Vanaf 08.30 uur 's morgens is er een inloop met koffie. Tussen 09.00 en 15.00 uur wordt er gewerkt. Deelnemers gaan zagen, knotten en bosjes uitdunnen. Tussen 12.00 en 12.30 uur is het tijd voor lunch. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: erwin.meijer@ziggo.nl.


Open spreekuur sociaal raadslieden 

woerden • Sociaal raadslieden houden op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur spreekuur op het kantoor van Kwadraad Maatschappelijk Werk (Derkinderenstraat 32) in Woerden.

Bezoekers kunnen hier terecht als ze vragen hebben over de belastingaangifte, het aanvragen van zorg, verlengen van paspoort of rijbewijs of het inzien van pensioen- en AOW-gegevens. Veel overheidsinstanties regelen dit soort zaken tegenwoordig vooral digitaal. Toch vindt niet iedereen het gebruik van deze digitale loketten even gemakkelijk. Sociaal raadslieden staan tijdens het spreekuur klaar om inwoners te helpen.